01-09-2020

Управлінню майновим комплексом  - 15 років!

Одне з найбільших комунальних підприємств області у сфері обслуговування - «Управління майновим комплексом» Рівненської обласної ради  відзначає 15-річчя. Підприємство надає послуги майже двом десяткам установ та організацій на Рівненщині. З нагоди ювілейної дати перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк привітав колектив підприємства та вручив його працівникам відзнаки Рівненської обласної ради.

«Від імені керівництва ради та всього депутатського корпусу дякую вам за щоденну роботу. Саме ви створюєте нам – працівникам органів влади – гарні умови для праці. Те, що у владних кабінетах тепло та чисто, а подвір’я та газони доглянуті й затишні – передусім заслуга працівників Управління майновим комплексом!» - наголосив Сергій Свисталюк.

Директор комунального підприємства Валентин Кирилюк розповів, що колектив Управління майновим комплексом – це півсотні працівників, дехто з яких працює на підприємстві з першого дня. Це, передусім, електрики, сантехніки, техпрацівниці, чию працю треба поважати та гідно оцінювати.