23-02-2024

Учнів Обласного ліцею урочисто посвятили в ліцеїсти

Цього року 175 учнів проголосили клятву ліцеїста у Рівненському обласному науковому ліцеї. Звання ліцеїста отримали учні п’яти 8-х класів. 

Молоді люди присягнули гідно нести високе звання громадянина України, бути незламними духом, опановувати здобутки науки, захищати свою родину та любити Батьківщину.

Привітати педагогів, учнів та їх батьків з новим етапом у навчанні завітав перший заступник голови обласної ради Микола Кучерук. Він побажав ліцеїстам успішного навчання, хороших друзів,  наполегливості в досягненні поставлених цілей. В честь свята восьмикласники отримали календар патріота.

До привітань також долучився випускник ліцею Михайло Макарук, який наразі в лавах ЗСУ воює «на нулі».

На сцені актової зали учні презентували свій клас, показали свої знання та вміння.

На завершення урочистостей присутні заспівали гімн ліцею.  

Нагадаємо, обласний науковий ліцей - загальноосвітній навчальний заклад інтернатного типу, що провадить освітню діяльність, спрямовану на залучення та підготовку учнівської молоді до наукової і науково-технічної діяльності з поглибленим вивченням предметів. Викладання тут здійснюють за напрямками: 8-9-ті класи – поглиблене вивчення математики, історії, хімії, іноземної мови (англійської), інформатики; 10-11-ті класи профільні: фізико-математичний, історичний, іноземної філології, біолого-хімічний, інформаційно – технологічний.