09-02-2023

Учні Кустинського ліцею зустрілися з майстром спорту України міжнародного класу

На Рівненщині продовжується спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона». Цього разу вона завітала до учнів Кустинського ліцею Олександрійської територіальної громади.

На зустріч із відомим земляком, майстром спорту України міжнародного класу з легкої атлетики Михайлом Іверуком, в спортивному залі зібрались майже всі школярі та педагоги.

Традиційно, захід розпочався з нагородження переможців конкурсу малюнку на спортивну тематику. Троє авторів найкращих робіт здобули олімпійські сувеніри, які вручив відомий спортсмен. А далі зустріч продовжилась розповіддю Михайла про свій шлях у спорті, який розпочався у 14 років. В його активі вже 21 марафон.

Перед проведенням розминки, хлопці та дівчата взяли участь в інтелектуальному конкурсі «Спортивна вікторина». Найбільш ерудовані та кмітливі учасники отримали сувеніри від організаторів заходу. Під час розминки від відомого атлета, діти з очевидним задоволенням і старанністю повторювали за ним усі вправи. Завершився захід фотосесією з гостем і його нагородами.

Нагадаємо, діти Рівненщини мають можливість зустрітися з відомими спортсменами у своїх рідних шкільних стінах завдяки ініціативи «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.