10-11-2023

У  Вирівській громаді провели «Розминку від чемпіона»

Подібні заходи вже стали традиційними в нашій області. Їх організовують працівники Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та залучають до них видатних спортсменів Рівненщини.

Цього разу тренування провели для школярів Вирівської територіальної громади, що на Сарненщині. В рамках фізкультурно-оздоровчого заходу «Розминка від чемпіона» гості завітали у Чудельський ліцей, де учні познайомилися з успішною спортсменкою, майстром спорту України з боротьби вільної, сумо та пляжної боротьби Софією Кушнір.

Спортсменка поділилася власною історією успіху, розповіла дітям про свій досвід участі у змаганнях, про здобутки та перемоги. Софія Кушнір свою першу медаль здобула у сім років, а майстром спорту України стала у п’ятнадцятирічному віці. Нещодавно спортсменка взяла участь у чемпіонаті світу в Румунії з пляжної боротьби серед юніорів та юніорок, на якому здобула золоту медаль.

Окрім спілкування з гостею, ліцеїсти позмагались у творчому конкурсі малюнків на спортивну тематику та інтелектуальному – вікторині про спорт.  

Майстер спорту провела розминку, яка складалася з вправи, котрі вона виконує на своїх тренуваннях.  Дітям провели майстер-клас з боротьби, де кожен мав змогу спробувати засвоїти прийоми та техніку їх виконання від чемпіонки.