28-10-2020

У табір дитячих можливостей завітали майстри спорту України

Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області за підтримки  КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» РОР, продовжує реалізацію Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді #OlympicLab, що впроваджується НОК України. 

OlympicLab проходив у таборі дитячих можливостей ТОВ «Savvy Nation». До слова, в період осінніх канікул працює у с. Жобрин Рівненського району. Цього разу для спілкування з дітьми був обраний напрямок «Розвиток/добробут – пізнай себе». Гостями заходу були гравці команди «Західний вогонь», майстри спорту України з софтболу Діана Вашай і Наталія Корнозевич.

Після знайомства,  спортсменки розповіли дітям про свій шлях у спорт, досягнення, здобутки команди. Окрім того, чемпіонки відповіли на всі багаточисельні запитання учасників заходу. Адже для більшості дітей це взагалі було перше знайомством із софтболом. 

Після майстер-класу, що провели відомі спортсменки, як діти, так і педагоги мали унікальну можливість спробувати себе у цьому виді спорту.

 

Продовжився захід спортивними індивідуальними конкурсами та вікториною на спортивну тематику, де діти змогли проявити свої різнобічні здібності та отримати призи.

 

На завершення – кожен мав  можливість індивідуально поспілкуватись з чемпіонками, зробити селфі. На згадку всі учасники отримали подарунки від НОК України.