17-02-2019

У Рівному відбувся чемпіонат області з пауерліфтингу

16-17 лютого у Рівному на базі регіонального центру «Інваспорт» проходив відкритий чемпіонат Рівненської області з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату (ОРА) та вадами зору. В ньому взяли участь 81 спортсмен з Київської області, Березнівського, Зарічненського Млинівського, Костопільського, Сарненського районів, м. Дубно та м. Рівне. 

Урочисто відкрили змагання заступник начальника управління – начальник відділу з питань фізичної культури і спорту управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації Петро Нагорний та директор Рівненського регіонального центру «Інваспорт» Андрій Демчук.

Також під час урочистого відкриття змагань було вручено посвідчення кандидата в майстри спорту України з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Андрію Сікальському та Марині Самчик, спортсменів І розряду з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Миколі Клімову та з більярдного спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Петру Мартинчуку.

Переможцями серед спортсменів з вадами зору стали:

серед жінок:

до 48 кг – Каплун Ольга (МСУМК, м. Рівне);

до 56 кг – Чайковська Ольга (ЗМСУ, м. Рівне);

до 60 кг – Галінська Галина (ЗМСУ, м. Рівне);