21-11-2022

У Рівному вшанували тих, хто ціною життя боронив гідність і свободу українців

Бути сильною нацією, яку поважають і з якою рахуються, бути вільними та гідними свого народу, - це ті чесноти, за які віддали життя учасники Революції Гідності та всі Герої сучасної України.

Їхню пам’ять сьогодні вшановували у центрі Рівного. Родичі, друзі, представники силових структур та керівники міста і області зібралися біля Стели Героям Небесної Сотні та Героям АТО.

Щоб вкотре згадати тих, хто у грудні 2013-го – лютому 2014 заплатив найвищу ціну за гідне майбутнє України. Георгій Арутюнян, Валерій Опанасюк, Олександр Храпаченко – ці імена назавжди залишаться в історії Рівного, бо 20 лютого 2014 року в самому серці рідної країни їхні життя обірвалися від снайперських куль.

Сьогодні згадували і полеглих у війні, яка розв’язана росією проти України. Світла пам’ять Героям і подяка тим, хто гідно боронить рідну землю і нашу свободу!

Кожен має право на мрію. І ця мрія – вільна, сильна, щаслива Україна! Це те, що назавжди об’єднало всі покоління українців, тих, хто виходив на майдани під час Революції на граніті, Помаранчевої та Революції Гідності, тих, хто сьогодні боронить свою країну від несамовитого ворога! Україна обов’язково ПЕРЕМОЖЕ!