19-02-2024

У Рівному відбувся один з етапів Кубку України з гандболу серед жіночих команд: рівнянки пройшли до наступного етапу

Цими вихідними Рівне приймало 1/8 Кубку України з гандболу серед жіночих команд сезону 2023-2024 рр. До нашого міста з’їхалися спортсменки з Кам’янського, Ужгорода, Тернополя та Броварів. Перші матчі команди відіграли 16 лютого на базі ДЮСШ №4.

- Приймати у Рівному один з етапів Кубку України - це круто. Упевнений, що глядачі отримали  чималу порцію адреналіну, адже гандбол - це завжди динаміка та яскраві емоції. Перед початком змагань бажав усім командам спортивної удачі та розкрити весь світ потенціал. Однак вболівав саме за наших дівчат з "Рівне-ДЮСШ №4", - зауважив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш.

У підсумку змагань рівнянки увійшли до ¼ фіналу Кубку України, разом із командами з Кам’янського, Ужгорода, Києва, Миколаєва та Хмельницького. Як повідомив президент гандбольного клубу "Рівне", депутат обласної ради Юрій Ліпський, пари 2-го етапу будуть визначені жеребкуванням. Три переможці вийдуть до фіналу чотирьох, учасником якого також стане львівська "Галичанка" - володар титулу минулого сезону.