24-12-2022

У Рівному відбулось традиційне Новорічне свято баскетболу 

23 грудня в приміщенні Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву (ОСДЮСШОР) вже вкотре відбулося традиційне Новорічне свято баскетболу. Спортивний захід відбувається у Рівному щорічно уже тридцять дев’ять років поспіль. 

Привітати учасників заходу завітали й представники Рівненської обласної ради - заступник голови Олексій Бучинський та депутат Олександр Процюк, який очолює Рівненську обласну федерацію баскетболу.

Директор ОСДЮСШОР Сергій Ліщук розповідає, цей захід давно став не тільки приємною традицією для закладу, а й символічним підсумком минулого баскетбольного сезону. Зрозуміло, що цьогоріч в умовах війни баскетбол переживає важкі часи, як і вся країна. Але незважаючи на непрості умови, спортсмени нашої області продовжують гідно представляти Рівненщину як на внутрішній арені баскетболу, так і на зовнішній.  

На святі вихованці усіх вікових груп відділення баскетболу взяли участь у флешмобах, конкурсах, естафетах. Спортсмени продемонстрували свої здібності перед власними батьками, гостями заходу та, звісно ж, отримали подарунки. 

«Для рівненського спорту сьогодні важлива єдність, як і для всього українського народу. Спортивна спільнота Рівненщини об’єдналася з перших днів війни та почала потужним спортивним фронтом працювати над тим, аби витиснути російських і білоруських спортсменів зі світу спорту. Ми всі розуміємо, що спорт - це мир, а тим, хто коїть жорстокі злочини, не місце в нашому олімпійському русі. Баскетбол - не просто популярний вид спорту, а направду стиль життя. Дозвольте мені, від імені команди депутатів  Рівненської обласної ради привітати всіх Вас із прийдешніми святами та подякувати за неоціненний вклад у розвиток баскетболу в умовах війни!» - наголосив Олексій Бучинський.