04-09-2020

У Рівному говорили про очікування та реальність дерегуляції бізнесу

4 вересня у Рівному відбувся круглий стіл на тему «Ефективність дерегуляції бізнесу – очікування та реальність». Основна мета заходу - визначити актуальні проблеми розвитку бізнесу в Україні та напрацювати шляхи їх вирішення у форматі тристороннього діалогу між владою, представниками громадських організацій та самих бізнесменів.

Перед початком панельних дискусій відзначили переможців регіонального туру Всеукраїнського рейтингу «Сумлінний платник податків -2019». Нагороди від представників влади області та керівництва Асоціації платників податків України отримали найбільш соціально відповідальні та успішні підприємці-платники податків на Рівненщині.

«Ваша діяльність, розвиток малого та середнього бізнесу є запорукою створення середнього класу в країні та фундаментом громадянського суспільства. На жаль, ваші очікування допомоги з боку влади за цей рік так і не стали реальністю, а бажане сприяння з боку держави лише вилилось в ускладнення системи оподаткування. Не зважаючи на все це, ви і надалі продовжує працювати та берете на себе додаткову соціальну відповідальність!» - зазначив заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський.