09-09-2024

У Рівненській Малій академії наук учнівської молоді стартував новий навчальний рік

8 вересня Рівненська Мала академія наук учнівської молоді гостинно відчинила двері для всіх охочих. У закладі розпочався новий навчальний рік, який обіцяє бути ще насиченішим та продуктивнішим.

День відкритих дверей — це унікальна можливість для учнів та їхніх батьків ближче познайомитися з науково-освітньою діяльністю РМАНУМ.

У рамках заходу відвідувачі поспілкувалися з викладачами та науковими керівниками, дізналися про різноманітні напрями досліджень, а також ознайомилися з умовами вступу та навчанням в академії. Відвідав захід заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський.

- РМАНУМ відома своїми досягненнями у розвитку молодих талантів у сфері науки, технологій та інновацій. Кожен рік академія допомагає школярам робити перші кроки у науковій діяльності, надаючи можливість працювати над актуальними проєктами та дослідженнями під керівництвом досвідчених науковців, - зазначив Олексій Бучинський.

Минулого року майже дві сотні старшокласників приєдналися до РМАНУМ, цьогоріч організатори очікують ще більше юних талантів.