19-01-2022

У Привільненській громаді відбулося свято спорту

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали до Привільненської територіальної громади. Там вони провели для місцевих школярів фестиваль здорового способу життя. А передумовою такого візиту була активна участь населення громади у конкурсі «Кращі «Активні парки» у Рівненській області в рамках реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» та цілком заслуженою перемогою в ньому.

  Під час урочистого відкриття заходу, який проходив у спортивному залі місцевої школи, гості привітали учасників зі спортивним святом та вручили кубок переможця, диплом і призи представнику громади Інні Якимюк, начальнику відділу освіти та соціально-культурної сфери Привільненської ТГ та за ІІІ місце у грудні координатору проєкту в громаді Вадиму Здолбіцькому. В свою чергу Інна Олександрівна подякувала організаторам та запевнила присутніх про всіляку підтримку розвитку фізичної культури та спорту на території громади.

Після цього відбулися спортивні змагання.

Організаторами було запропоновано учням спортивну програму фестивалю, до якої входили різноманітні командні естафети.

На завершення переможці та призери були нагороджені дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України у Рівненській області і за традицією зробили на згадку спільне фото.