02-09-2024

У навчально-реабілітаційному центрі в Ясининичах пролунав перший дзвоник

Привітати юних учнів та колектив завітали заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський та депутатка Ольга Шустік. Спільно вони придбали і подарували для центру смартфон та смаколики.

Після офіційної частини учні разом з вчителями пішли у класи, де діти розпочали навчання, а директор центру Олександр Оксимчук ознайомив гостей з роботою закладу: показав оновлені приміщення, навчально-матеріальну базу та технічне обладнання.

Для вихованців центру передбачені спеціалізовані кабінети, а також басейн, що буде працювати в період опалювального сезону. Також оглянули стан укриття, яке вміщує понад 100 людей. Візит закінчився обговоренням подальших кроків підтримки та розвитку центру.

- Ми бачимо, що НРЦ готовий до нових викликів і можливостей. Приміщення повністю підготовлене для функціонування, і це важливо для забезпечення комфортного навчання та безпечного перебування дітей. Навчально-реабілітаційний центр в с.Ясининичі продовжує свою важливу місію, забезпечуючи можливість вчитися, розвиватися та тримає високий рівень роботи з дітками з особливими освітніми потребами. У свою чергу обласна влада спільно з благодійниками буде підтримувати центр, щоб забезпечити найкращі умови для всіх учасників навчального процесу, - зауважив Олексій Бучинський.