24-11-2023

У Мізоцькій громаді провели «Розминку від чемпіона»

Фізкультурно-оздоровчий захід відбувся у Спасівському ліцеї, куди завітав Роман Василевський - майстер спорту України, бронзовий призер чемпіонату світу серед юніорів, призер Чемпіонату Європи, неодноразовий чемпіон України з важкої атлетики.

Спортсмен розповів дітям про свій шлях у спорті та чисельні здобуті нагороди, поділився досвідом участі в змаганнях. Учням провели розминку та інтелектуальну вікторину. Після теоретичної частини зустрічі, визначили переможців конкурсу малюнків.

Роман Василевський привіз із собою штангу і всі бажаючі змогли спробувати себе у жимі штанги під його наглядом. Спробували свою силу не тільки вихованці школи, а й вчителі.

По завершенню  заходу відбулась автограф-сесія та кожен міг поспілкуватись із спортсменом.

Нагадаємо, що «Розминка від чемпіона» проходить на Рівненщині вже 12 сезон поспіль. Ініціатива його проведення належить Обласному центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області. Цього навчального року організатори вже побували у закладах освіти 8-ми територіальних громад, залучивши близько 600 дітей.