27-01-2019

У Грушвицькій сільраді обговорили план розвитку місцевої громади на найближчі три роки

25 січня, перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку, яке відбулося в селі Грушвиця Перша, Рівненського району.

На заході обговорили впровадження ключових реформ, зокрема про хід процесу добровільного об’єднання територіальних громад. Також підсумували роботу за 2018 рік та обговорили перспективний план розвитку на наступні три роки.

В ході засідання Сергій Свисталюк цінним подарунком обласної ради відзначив голову Рівненської районної державної адміністрації Володимира Пилипчука та прозвітував про зроблене за рік на даному окрузі.

Так, він зауважив, що за кошти, які були виділено з державного бюджету на соціально - економічний розвиток вдалося зробити ремонт 3,5 км. дорожнього покриття. Також за гроші з Дорожнього фонду відремонтовано частину дороги Грушвиця – Мартинівка.

«Завдяки інвестиційній програмі Рівнеобленерго в селі Грушвиця Друга було замінено електроопори. Крім того, спільно з районною державною адміністрацією та відділом освіти продовжуємо ремонтні роботи в Грушвицькій загальноосвітній школі I-III ступенів.», - наголосив Сергій Свисталюк.