06-05-2021

У Гощанській територіальній громаді відкрили сучасний ЦНАП

Сьогодні у Гощі відкрили новий Центр надання адміністративних послуг. Відтепер усі мешканці громади зможуть отримати адміністративні послуги на місцевому рівні.

 

Створити селищно-районний ЦНАП вдалося завдяки участі в Програмі «U-LEAD з Європою». З місцевого бюджету на реалізацію цього проєкту було спрямовано понад 3 млн грн. За підтримки Програми «U-LEAD з Європою» громада отримала меблі, комп’ютерну техніку, оргтехніку та програмне забезпечення. Всі працівники пройшли відповідне навчання.  

Привітати громаду з відкриттям центру завітали перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк, депутати обласної ради Юлія Назарчук, Віктор Щербачук та Олександр Коваль.

«Сучасний Центр надання адміністративних послуг – новий крок у розвитку територіальної громади. Дякую всім, хто доклав чимало зусиль, щоб такий Центр запрацював у Гощі, аби мешканці громади могли отримувати всі необхідні послуги у комфортних, сучасних умовах. Бажаю продуктивної роботи та нових здобутків», - з вітальним словом виступив Сергій Свисталюк.