27-05-2021

Тучинському геріатричному пансіонату – двадцять років

У КЗ «Тучинський геріатричний пансіонат» цими днями відзначають двадцятиріччя від дня створення закладу. А нині у пансіонаті ще й відкрили нещодавно відремонтований корпус.

Сьогодні у комунальному закладі побували голова обласної ради Сергій Кондрачук, його перший заступник Сергій Свисталюк, заступник голови облдержадміністрації Людмила Шатковська та директор  Департамент розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту ОДА Юлія Шигорева.

Гості привітали працівників та підопічних пансіонату зі святом та оглянули відремонтований корпус, розрахований на проживання 35 осіб. Загалом у пансіонаті зараз проживає понад сотня підопічних.

- У відремонтованому корпусі затишні кімнати, зручна їдальня та санвузли – одне слово, хороші умови  для проживання. Але, безперечно, найціннішим ресурсом є працівники закладу, які багато років поспіль там працюють і вже стали для підопічних по-справжньому рідними людьми, - зазначив Сергій Кондрачук.

Голова обласної ради вручив працівникам закладу Почесні грамоти Рівненської обласної ради, передавши усім найкращі вітання від депутатського корпусу.

Натомість очільник закладу Олександр Демчук зауважив, що щиро пишається колективом пансіонату. Адже далеко не кожен здатен працювати у такій непростій сфері та налагоджувати тісний контакт з підопічними.