03-11-2023

Традиційний молитовний сніданок провели у Рівному

Це щорічний захід, в якому беруть участь не лише представники різних релігійних конфесій, а й очільники Рівного та області, керівники силових структур, освітяни, діячі культури і спорту, представники медичної галузі Рівного та області.

До спільної молитви доєдналися волонтери та рідні загиблих Захисників. Це, зокрема, мама Героя Олександра Борисенка та Іринка Васильєва з мамою Вікторією – рідні загиблого Героя Олександра Васильєва.  

Рівненську обласну раду на заході представили заступник голови ради Віталій Ундір та голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Ігор Ясенюк.

Загалом у цьогорічному Молитовному сніданку взяли участь 90 запрошених. Серед них  Даг Бьорлі - співголова оргкомітету Національного молитовного сніданку у США, який висловив слова підтримки Україні в боротьбі за нашу волю та незалежність.

У спільній молитві присутні просили перемоги у війні та збереження цілісності України, молилися за наші Збройні Сили і кожного, хто віддано боронить українську землю та її народ, за медиків, вдів, сиріт, дітей, за кожну родину.