26-01-2023

Спорт для всіх: радивилівські ліцеїсти зіграли в настільний хокей

В рамках проведення обласного фестивалю здорового способу життя учні Радивилівського ліцею № 2 ім. П. Г. Стрижака взяли участь у змаганнях з настільного хокею. Для їх проведення саме цю громаду організатори обрали невипадково, адже за підсумками спортивних заходів вона на Рівненщині - серед лідерів.

Гра у настільний хокей для більшості школярів стала першим досвідом. Право боротися за лідерство виборювали 19 команд, у складі яких були місцеві школярі і діти ВПО.

Через повітряну тривогу завершували змагання вже в укритті. І це не завадило визначити трійку переможців.

Організатори вручили нагороди не лише лідерам змагань з настільного хокею. Представники КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області нагородили також представника радивилівської громади, координатора проєкту «Кращі «Активні парки» Андрія Мамчура - за 3 місце, яке ця ТГ посіла за результатами цього конкурсу.

Відзначили також переможців інших спортивних заходів від «Спорту для всіх», які відбувалися на Рівненщині раніше. Так, представників Крупецького ліцею нагородили за 3 місце в обласному конкурсі «Олімпійський куточок-2022», Привільненську ТГ - за 4 місце в конкурсі «Кращі «Активні парки», Вербську громаду - за 4 місце в рейтингу «Спортивне сузір’я».

Організатори переконані: такі масові спортивні заходи, особливо ті, в яких беруть участь діти, в час війни  - вкрай необхідні. Адже не лише популяризують спорт та здоровий спосіб життя, а й сприяють психологічному розвантаженню дітей та дорослих, відволікають від тривожних новин, додають настрою та позитиву в цей непростий час.