13-11-2018

«Спорт для всіх» провів для студентів РДГУ фестиваль з доджболу

Днями студенти Рівненського гуманітарного університету взяли участь у фестивалі з даджболу. Захід зорганізував комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

DSC_0050.JPG

За перемогу у спортивній грі, яка за правилами нагадує гру у «вибивала», боролися сім команд студентів педагогічного факультету.

DSC_0017.JPG

Перед спортивною баталією для команд провели розминку в рамках проекту #OlympicLab, до якого долучилася одна з найуспішніших спортсменок Рівненщини, майстер спорту України міжнародного класу з фрістайлу, учасниця XVІІІ зимових Олімпійських ігор в м. Нагано, XІХ зимових Олімпійських ігор в м. Солт-Лейк-Сіті та XХ зимових Олімпійських ігор в м. Турині Тетяна Бутенко.

DSC_0093.JPG

У підсумку змагань сильнішою стала команда другого курсу педагогічного факультету («фізична культура»). Переможці та усі учасники фестивалю отримали нагороди і спортивні сувеніри від організаторів.