27-07-2024

Спорт - це здоров'я, а здоров'я - в руках медиків

Колектив Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка відзначив своє професійне свято, як завжди, по-особливому. Цьогоріч влаштували спортивне дійство, яке має благодійну мету.

Від самого ранку на стадіоні ФА "Імпульс" у Рівному відбувся футбольний матч серед працівників лікарні. У підсумку гри чотирьох команд перемогу виборола команда травматологів.

До активностей долучилися і сім'ї медиків - вони брали участь в естафетах.

Позаяк День медика тепер приурочено небесному покровителю лікарів - Святому Пантелеймону, в рамках свята відбулася спільна молитва та освячення.

Після чого - урочиста церемонія нагородження за участю керівників області, друзів та партнерів лікарні.

Від обласної ради колектив комунального підприємства привітали перший заступник голови Микола Кучерук та заступник Віталій Ундір. Вони подякували кожному працівнику за відповідальність і професіоналізм,прагнення розвиватися та вдосконалюватися. Особливо - за відновлення здоров'я наших військових, які лікуються і проходять реабілітацію в обласній лікарні.

Тому у підсумку свята зібрали кошти на формування пакетів першої необхідності (гігієнічні засоби та білизна ) саме для таких пацієнтів.

З нагоди Дня медика керівники РОР та ОДА вручили працівників лікарні почесні нагороди. Так, Почесними грамотами обласної ради нагороджені лікар-хірург-проктолог обласного центру невідкладної хірургії та колопроктології РОКЛ Максим Дячук, рентгенлаборант рентгенологічного відділення Дмитро Рудик та операційна медсестра обласного центру ортопедії, травматології та вертебрології РОКЛ Тамара Римарук. Також цінним подарунком РОР - годинником, відзначили лікарку-офтальмологиню амбулаторно-поліклінічного відділення лікарні Світлану Вітошко.