21-11-2022

Сьогодні Україна відзначає День Гідності та Свободи. Свято, яке об'єднує весь народ в його прагненні жити гідно і вільно. За свободу нації та можливість йти своїм шляхом українці стоять не одне століття!
Лишень за 31 рік Незалежності ми доводили це під час трьох революцій:  Революції на граніті, Помаранчевої та Революції Гідності. У цей день ми вшановуємо  пам'ять загиблих активістів Євромайдану - Героїв Небесної сотні!
Вічна пам'ять полеглим...
Ми заплатили й продовжуємо платити за свободу велику ціну. І ніколи не забудемо тих, хто віддав за Україну своє життя і продовжує боронити рідну землю і свою історію. Сьогодні День Гідності та Свободи ми відзначаємо у жорстокій боротьбі! Ми женемо окупанта з нашої землі. І перемагаємо!
Широкомасштабна війна  росії проти України вже довела нашу перевагу - показала усьому світу гідність українського народу та його прагнення до волі.
Ми ніколи не пробачимо тих, хто позбавив життя наших Героїв! Хто забрав його у мирних людей! Хто убив наших дітей,  скалічив долі мільйонів! 
Намагатися знищити Україну - це всеодно, що боротися проти ранкового сонця! Воно всеодно зійде й осяє своїм світлом і теплом!  Нікому і ніколи не вдалось, і не вдасться позбавити нас гідності та свободи!

 

Голова обласної ради    Андрій КАРАУШ