05-12-2018

Сесія обласної ради відбудеться у два пленарні засідання

Двадцять третя сесія Рівненської обласної ради відбудеться у два пленарні засідання – 7 та 14 грудня. Так вирішила президія обласної ради, засідання якої відбулося сьогодні.

DSC_0667.JPG

Загалом члени президії затвердили 112 питань порядку денного. Низка питань стосується внесення змін до кількох обласних програм. Депутати також планують розглянути зміни до бюджету області. Частина питань стосується укладання контрактів з керівниками комунальних закладів, зокрема тих, які стали переможцями конкурсного відбору.

DSC_0682.JPG

Також депутати голосуватимуть за внесення змін до статутів низки комунальних закладів та за реорганізацію деяких.

DSC_0689.JPG

Є у порядку денному питання про надання у користування мисливських угідь, звільнення від орендної плати та заниження орендної ставки для підприємств та організацій.

DSC_0709.JPG

Також депутати голосуватимуть за низку звернень до вищого керівництва держави щодо гострих та соціально важливих для українців питань.

DSC_0713.JPG

Загалом, засідання президії обласної ради тривало менше години. Як зауважив голова обласної ради в коментарях представникам ЗМІ, депутати вкотре продемонстрували злагодженість у роботі і «вийшли» на президію з узгодженим порядком денним.