11-10-2018

Сергій Свисталюк привітав жителів Рівненщини з Днем захисника України

Сьогодні на Рівненщині почали відзначати День захисника України, свято Покрови Пресвятої Богородиці, 76-у річницю створення УПА та День українського козацтва. У залі Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру зібралися керівники області та міста, духовенство, військовослужбовці, учасники Революції Гідності, бійці АТО та ООС, ветерани війни та військові, родини загиблих та громадськість.

IMG_0492.JPG

Зі знаковими для нашої держави та краю святами, головним з яких є Покрова Пресвятої Богородиці, жителів Рівненщини привітав перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк.

IMG_0496.JPG

«З давнини і до сьогодення Покрова є оберегом для українських патріотів, для тих військовослужбовців, які обороняли та обороняють нашу країну! Бажаю кожному, хто щиро вболіває за Україну, віри, надії та любові! Нехай Пресвята Богородиця покриє своїм оберегом кожну сім’ю та нашу велику українську родину!» - сказав Сергій Свисталюк.

IMG_0502.JPG

А безпосередньо на Покрови, 14 жовтня, на центральному майдані Рівного ліцеїсти Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою урочисто складатимуть клятву ліцеїста, як достойна військова зміна нинішньому українському війську.