21-01-2019

Сергій Свисталюк привітав жителів області з Днем Соборності

Перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк взяв участь у святкових заходах з нагоди Дня Соборності України та 100-річчя проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

Урочистості розпочалися покладанням квітів до пам’ятника Загиблим за Україну. Після цього пішою ходою учасники заходу дісталися Майдану незалежності, де поклали квіти до пам’ятника Тарасові Шевченку і взяли участь в акції єднання «З Україною в серці».

Заходи з нагоди Дня Соборності України продовжилися в обласному академічному музично-драматичному театрі. Там зібралися керівники міста та області, учасники АТО, операції об’єднаних сил у Донецькій та Луганській областях, учасники Революції Гідності, представники релігійних організацій, наукові та культурні діячі, громадськість.

Сергій Свисталюк передав вітання голови обласної ради Олександра Данильчука та від усього депутатського корпусу побажав жителям області та всім українцям єдності.

«Ми повинні відкинути усі політичні амбіції, припинити чвари і робити усе, заради єднання. Українці мають чимало історичних уроків, коли розбрат був лише на користь нашим ворогам і заважав на шляху до становлення сильної нації. Будьмо єдиними – заради успіху та процвітання нашої України», - наголосив Сергій Свисталюк.

З нагоди свята перший заступник голови нагородив Почесними грамотами та пам’ятними знаками обласної ради керівників об’єднаних територіальних громад та працівників Центру розвитку місцевого самоврядування.