26-06-2019

Сергій Свисталюк: «Головний закон в нашій державі – Конституція України»

28 червня в Україні відзначатимуть 23-у річницю Конституції України. З цієї нагоди, сьогодні в обласному музично-драматичному театрі відбулися урочистості.

Вітаючи присутніх з державним святом перший заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк наголосив, що головний закон в нашій державі – Конституція України, і вона – досконала та юридично правильна.

«І саме головне, що кожна дитина змалку знає, що її потрібно дотримуватися, - зауважив він. – Хочу побажати, щоб наш головний закон якщо змінювався, то тільки з волею українського народу. Слава Україні!».

За сумлінну самовіддану працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди Дня Конституції України він нагородив Почесною грамотою та пам’ятним знаком обласної ради старшого пожежного рятувальника, старшого сержанта цивільного захисту Вадима Петрука, старшого лейтенанта поліції, інспектора вибухотехнічного відділу ГУНП в Рівненській області Андрія Волянюка.

Також цінним подарунком обласної ради Сергій Свисталюк нагородив старшого лейтенанта поліції, заступника начальника слідчого відділення Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області Андрія Ярмолаєва та заступника начальника управління, начальника відділу виховної роботи та соціального захисту дітей управління освіти і науки Рівненської ОДА Ольгу Ладюк.

На заході були присутні учасники антитерористичної операції, учасники Революції Гідності, представники релігійних організацій, діячі наук та культури, керівництво місцевих органів влади та громадськість.