06-12-2021

Сергій Свисталюк привітав військовослужбовців з Днем Збройних сил України

 

Сьогодні в Україні відзначають 30-у річницю Дня Збройних сил України. З цієї нагоди у Міському будинку культури відбулися урочисті заходи.

Від голови обласної ради та депутатського корпусу військовослужбовців привітав перший заступник голови обласної ради Сергій Свисталюк.

- Щиро вітаю з професійним святом, святом мужності, сили та незламного духу українства. Ви обрали найпочеснішу професію не тільки у своєму житті, але й у житті держави та нації. Будь-яка країна може мати найкращу військову техніку, але вона не може гордитися й пишатися такими воїнами, як ви! Також я вірю в те, що ми з вами досягнемо миру, але миру лише через перемогу. І вірю в те, що буде військовий парад на майдані Незалежності у Києві, і вам лунатимуть не тільки слова вдячності, а ще й інші найкращі слова, які можуть бути для вірних синів та дочок. Я вам бажаю міцного здоров’я, миру та всього найкращого вам і вашим сім’ям, - наголосив Сергій Свисталюк.

За особисті заслуги у зміцненні обороноздатності Української держави, мужність і самовідданість дії, виявленні у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов’язку він нагородив Почесною грамотою та пам’ятним знаком обласної ради начальника відділу планування-заступника начальника управління територіальної оборони управління оперативного командування «Захід», полковника Михайла Твердохліба, офіцера-ревізора групи внутрішнього контролю оперативного командування «Захід», підполковника Володимира Заїку, командира ремонтної роти військової частини А1671, старшого лейтенанта Сергія Жука, заступника командира військової частини А0381 з морально-психологічного забезпечення, старшого лейтенанта Петра Дудку та начальника адміністративно-господарчого відділення військової частини А0357, майстер-сержанта Дмитра Стулова.

З вітальним словом до своїх колег звернувся також Командувач військ оперативного командування «Захід» бригадний генерал Сергій Літвінов та перший заступник голови ОДА Сергій Подолін, голова Рівненської міської територіальної громади Олександр Третяк.