15-05-2023

Сергій Свисталюк привітав медичних сестер з нагоди професійного свята

12 травня в усьому світі вшановують працю медичних сестер. Відзначити почесними грамотами та подякувати медсестрам за неоціненну працю з нагоди Міжнародного дня медичної сестри завітав до Рівненської обласної клінічної лікарні імені Юрія Семенюка заступник голови Рівненської обласної ради Сергій Свисталюк.

«Всесвітній день медичної сестри – це прекрасна нагода висловити слова вдячності представникам найтурботливішої у світі професії, тим людям, які працюють на благо людей та держави. Ви приймаєте на себе важкий тягар людського болю та страждань, оберігаєте найцінніше, що є у людини, – життя. Хочу привітати вас від керівництва, депутатського корпусу Рівненської обласної ради та побажати наснаги, міцного здоров’я, благополуччя та професійного зростання. Ви бачите багато горя та біди, однак своїм професіоналізмом, своєю турботою допомагаєте людям долати хвороби, тож щирий уклін вам за це та безмежна вдячність!» – привітав присутніх Сергій Свисталюк.

Також заступник голови обласної ради вручив Почесну грамоту обласної ради Марії Мельник – старшій медичній сестрі відділення екстреної медичної допомоги обласної клінічної лікарні.

Станом на сьогодні у Рівненській обласній клінічній лікарні ім. Юрія Семенюка працює 645 медичних сестер та братів, 17 з них – внутрішньо переміщені особи.