22-12-2020

Сергій Кондрачук зустрівся з президентом БК «Рівне»

Проміжні підсумки чемпіонату України з баскетболу серед чоловіків та жінок та плани на наступне півріччя – про це йшлося сьогодні на зустрічі, у якій взяли участь голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук, президент БК «Рівне» Сергій Ліщук та президент Рівненської обласної федерації баскетболу Олександр Процюк.

Учасники зустрічі, серед іншого, обговорили кадрові та фінансові питання, а також матеріально-технічне забезпечення клубу. Йшлося й про завдання, які керівництво БК «Рівне» визначило на завершення нинішнього сезону.

- Завжди вболіваю за рівненських спортсменів, зокрема за наші команди, які представляють Рівненщину  на  чемпіонатах різних рівнів. Сподіваюся, що наступний рік буде успішним для наших спортсменів, і ми матимемо ще більше приводів пишатися перемогами, - зазначив Сергій Кондрачук.

Під час зустрічі Сергій Ліщук передав голові Рівненської обласної ради особливий подарунок – символічний м’яч з підписами гравчинь БК «Рівне». Саме вони свого часу вибороли Кубок України, що наразі є найкращим досягненням серед ігрових колективів Рівненщини.