05-01-2021

Сергій Кондрачук ознайомився з роботою КЗ «Здолбунівський геріатричний пансіонат»

Голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук продовжує знайомитися з роботою комунальних закладів обласної ради. Сьогодні він побував у КЗ «Здолбунівський геріатричний пансіонат», де ознайомився з роботою закладу, поспілкувався з представниками колективу та підопічними пансіонату.

Нагадаємо, на початку грудня минулого року стосовно директора пансіонату Олексія Шамака було призначене службове розслідування, а керівника було відсторонено від роботи. Однак в результаті розслідування інформацію про неналежне виконання директором закладу службових обов’язків підтверджено не було. Тож Олексій Шамак продовжує працювати на посаді очільника КЗ «Здолбунівський геріатричний пансіонат».

Як зазначив Сергій Кондрачук, геріатричний пансіонат, як і більшість комунальних закладів, потребує капіталовкладень. Зокрема потрібно провести ремонт окремих приміщень та перекрити дах, який у серпні 2019 року зазнав значних ушкоджень внаслідок буревію.

Довідково: КЗ «Здолбунівський геріатричний пансіонат» створений з метою здійснення заходів соціально-побутового характеру для громадян похилого віку та інвалідів, які потребують стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування. У закладі функціонують геріатричне та психоневрологічне відділення, в яких наразі перебувають майже 200 підопічних.