18-06-2021

Сергій Кондрачук: «На професію медика у період пандемії по-іншому поглянули в усьому світі»

Громада Рівненщини продовжує вітати медиків з прийдешнім професійним святом, бажаючи їм наснаги та міцного здоров’я. Адже у період пандемії роль медичних працівників у житті кожного стала особливо важливою.

Сьогодні голова обласної ради Сергій Кондрачук побував у Рівненській обласній клінічній лікарні імені Юрія Семенюка, де не лише взяв участь у відкритті оновленого приймального відділення, а й вручив відзнаки обласної ради кращим працівникам закладу.

 

У ході урочистого заходу Сергій Кондрачук привітав керівника КП «Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка» Віктора Ткача зі здобуттям у 2021 році премії імені Євгена Борового в галузі хірургії.

Побував голова обласної ради і у Здолбунові, привітавши колективи двох закладів - КНП «Здолбунівська міська лікарня»  та КНП «Здолбунівський центр первинної медичної допомоги».  У найважчий період пандемії на працівників цих закладів було покладено непросту місію. Приймаючи хворих з коронавірусною інфекцією, вони допомагали їм долати хворобу, а іноді – й боротися за життя.

- Не буде перебільшенням сказати, що на професію медика у період пандемії по-іншому поглянули в усьому світі. Саме ваше ставлення до пацієнтів та ваші щирі усмішки  допомагають пацієнтам боротися з хворобами. Тож хочу побажати вам миру, натхнення, терпіння та здоров’я! – зазначив Сергій Кондрачук, вітаючи медпрацівників.

Голова обласної ради також вручив здолбунівським медикам відзнаки, а завідувача хірургічного відділення КНП «Здолбунівська центральна міська лікарня» Василя Самчука привітав зі здобуттям премії імені Євгена Борового.