11-12-2020

Сергій Кондрачук: «Найважливіше - напрацювати бюджет Рівненської області на 2021 рік»

Голова обласної ради Сергій Кондрачук ініціював створення робочої групи, яка працюватиме над проєктом бюджету Рівненської області на 2021 рік. Відповідну пропозицією голова ради озвучив під час засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків під головуванням Ігоря Ясенюка.  

"Робоча група збереться тоді, як тільки отримаємо від обласної державної адміністрації проєкт бюджету. Маємо опрацювати проєкт, висловити свої пропозиції, внести свої зміни. Найважливіше наше рішення в цьому році - напрацювати головний фінансовий документ на 2021 рік", - зауважив Сергій Кондрачук.

До складу робочої групи голова обласної ради запропонував включити всіх членів бюджетної комісії, голів постійних комісій, а також інших спеціалістів та експертів.

 

Зі свого боку, директор департаменту фінансів ОДА Лідія Біляк пояснила, що бюджет області на 2021 рік можна буде прийняти після того, як Верховна Рада проголосує в другому читані та в цілому державний бюджет.

«Лише після того, як буде підписаний та опублікований Закон України про державний бюджет на 2021 рік, ми зможемо повноцінно почати працювати над затвердженням обласного бюджету», - зазначила Лідія Біляк.