04-01-2021

Сергій Кондрачук: «Конструктивна співпраця з профспілками та роботодавцями для нас дуже важлива»

Голова Рівненської обласної ради Сергій Кондрачук провів зустріч з керівником федерації профспілок Рівненської області Миколою Шершуном та головою Рівненського обласного об’єднання організацій роботодавців «Роботодавці Рівненщини» Михайлом Кривком. Участь в розмові взяв голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Ігор Ясенюк.

Знаково, що перша в новому році зустріч голови обласної ради відбулася саме з керівниками цих організацій, адже, переконаний Сергій Кондрачук, співпраця з такими об’єднанням є дуже важливою. А проблеми, які вони порушують, варто вирішувати спільно з місцевими органами влади. Тож висловив готовність в межах повноважень обласної ради підтримувати відповідні ініціативи.  

Підсумком зустрічі стало підписання Територіальної угоди між Рівненською обласною радою, облдержадміністрацією, об’єднанням організацій роботодавців області та Федерацією профспілок.  Документ спрямований на вирішення соціально-економічних питань в інтересах як роботодавців, так і працівників.  Зокрема, й щодо підтримки таких соціально орієнтованих підприємств як УТОГ, УТОС  та інших, де працюють люди з інвалідністю.