17-03-2021

Розвиток спортивної інфраструктури - серед пріоритетів депутатів обласної ради

1,5 млн. грн. виділено з бюджету Рівненщини на проведення капітального ремонту спортзалу Костопільського ліцею-інтернату спортивного профілю ІІ-ІІІ ступенів. Цей комунальний заклад Рівненської обласної ради впродовж багатьох років займає третє рейтингове місце серед спеціалізованих закладів спортивного профілю із специфічними умовами навчання, а також відзначений почесною грамотою Міністерства молоді та спорту України. 


Тож зрозуміло, що підтримка належної матеріально-технічної бази ліцею для депутатів обласної ради - один з пріоритетів. 
Днями заклад відвідав перший заступник голови постійної комісії  обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків Руслан Потапчук, щоб ознайомитися з умовами навчання у спортліцеї та дізнатися, що необхідно ще зробити, щоб покращити перебування та підготовку майбутніх чемпіонів.


Директор спортліцею Сергій Захожий показав депутату спортивну базу закладу, обговорили також і той об'єм ремонтних робіт, який необхідно виконати якнайшвидше. Зокрема, планується замінити підлогу у спортзалі на сучасне покриття. 
Руслан Потапчук запевнив, що спільно з колегами-депутатами і надалі лобіюватиме інтереси спортивної галузі Рівненщини, зокрема, й на Костопільщині. Адже в обласній раді чітко розуміють проблеми таких закладів і необхідність якнайшвидше модернізувати їх спортивну базу.
До слова, на сесії обласної ради 11 березня, депутати підтримали низку проєктів з розширення мережі спортивних майданчиків, виділивши на це кошти з бюджету Рівненщини.