23-12-2020

Розпочато конкурс на посаду директора центру реабілітації дітей

Сьогодні відбулося засідання окремої конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади генерального директора комунального підприємства «Рівненський обласний спеціалізований центр реабілітації дітей з органічними ураженнями центральної нервової системи з порушенням психіки та паліативної допомоги дітям» Рівненської обласної ради під головуванням Ігоря Ясенюка.

На ньому члени комісії оголосили про початок конкурсу. Так, свої документи бажаючі очолити заклад можуть подавати з 24.12.2020 до 11.01.2021 включно.

Зауважимо, що кандидат на посаду повинен мати вищу освіту II рівня за ступенем магістра спеціальності однієї з галузі знань: «Управління та адміністрування», «Публічне управління та адміністрування», «Право», «Соціальні та поведінкові науки», «Гуманітарні науки», «Охорона здоров’я», «Організація і управління охороною здоров’я». Окрім того, має бути стаж роботи на керівних посадах 7 років.

Відповідно до рішення членів конкурсної комісії розгляд поданих документів кандидатів на заміщення вакантної посади та проведення конкурсу відбудеться 15 січня о 10-ій годині.

Нагадаємо, що комісія створена на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094. До її складу входить дев'ятеро осіб. Зокрема, 3 представники від органу правління, в цьому випадку – Рівненська обласна рада, 3 представники від громадськості та 3 представники від колективу закладу, в якому обирається керівник.

Згідно з розпорядженням голови обласної ради від 21.12. №154, окрема комісія для проведення конкурсу на зайняття посади гендиректора центру реабілітації дітей працює в такому складі:

  • представники від обласної ради – Ігор Ясенюк (голова комісії), Оксана Лозова (секретар комісії), Катерина Самардак (член комісії), зауважимо, що ці члени комісії є незмінними;
  • представники від громадськості – Олександр Гомон, Маря’на Рева, Ольга Кравчук;
  • представники від трудового колективу закладу – Ольга Кравець, Олена Залізняк, Наталія Левун.