31-01-2020

"Розминка від чемпіона" з легендарним Іваном Сіваком

Не один рік спортивно-масовий захід «Розминка від чемпіона» знайомить школярів Рівненщини з успішними спортсменами - чемпіонами світу, Європи, Олімпійських ігор і не тільки. 

Цього разу учні Білокриницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рівненської районної ради мали унікальну можливість познайомилися з відомим у світі спортсменом Іваном Сіваком. Рівнянин є заслуженим майстром спорту України зі спортивних танців на візках серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, переможцем та призером світових і європейських чемпіонатів, а нещодавно він ще раз підтвердив звання кращого спортсмена у світі.

Іван Сівак не вперше бере участь у «Розминці від чемпіона». Численні медалі, які привіз із собою спортсмен, переконливо засвідчили, що він щодня невтомно та наполегливо працює, відшліфовуючи спортивні вміння та підтверджуючи свою любов до спортивних танців. 

"Танці для мене – це не просто заняття. Це життя, що наповнене бажанням вдосконалюватись, вчитись, рухатись вперед. Головне – ніколи не здаватись!" – розпочав спілкування з дітьми легендарний спортсмен.

Учасники «Розминки» мали можливість роздивитися спортивні трофеї Івана Сівака та задати йому запитання. 

Чемпіон нагородив призами дітей, які перемогли в конкурсі спортивного малюнка, що напередодні провели у школі.

Після спілкування титулований гість виконав попурі із номерів, з якими він підкорював світові танцювальні майданчики. А далі на всіх присутніх чекав сюрприз – один із найкращих сольних танців спортсмена, з яким він виборов «золото» на Чемпіонаті світу. 

Так як багато школярів вже мають досвід в танцях, спортсмен запропонував їм випробувати свої можливості у стилі «комбі» (де в парі один з учасників на візку). 

До слова, проект "Розминка від чемпіона" відбувається на Рівненщині за ініціативи комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та за підтримки відділення НОК України в Рівненській області.