28-02-2020

«Розминка від чемпіона» з Катериною Одинак

Традиційно упродовж навчального року Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки відділення НОК України в Рівненській області організовують для школярів області зустрічі з успішними спортсменами. Цього разу «Розминка від чемпіона» завітала одразу у два заклади: Підгаєцьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Млинівського району та Мильчанську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Дубенського району. Учні мали нагоду познайомитись з успішною спортсменкою, майстром спорту України з боротьби вільної Катериною Одинак (Домбровською).

Зустріч розпочали з нагородження переможців конкурсу малюнків на спортивну тематику. Організатори відібрали три найкращі роботи, автори яких отримали подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

Як розповіла Катерина Одинак, боротьба вільна – це, перш за все, олімпійський вид спорту, який досить популярний в Україні. Тому у ньому дуже сильна конкуренція.

«Атлети тренуються щодня, іноді двічі на день, також систематично виїжджають на навчально-тренувальні збори та змагання. Адже без наполегливої праці, без характеру спортсмена, а це обов’язкова складова успіху в боротьбі, нічого не досягнеш», – підкреслила атлетка.

Поспілкувавшись, спортсменка провела майстер-клас, де всі охочі змогли випробувати свої можливості у боротьбі вільній.

Завершилися зустрічі традиційною фотосесією та селфі з Катериною Одинак.