02-09-2024

Родина Обласного наукового ліцею поповнилася новими учнями

"Україно! Свята Матір Героїв! 

Лицарів мужніх, відважних синів! 

Стань оберегом для наших воїнів! 

Лютою помстою на ворогів! 

Мужність нескорена! 

Воля нездолана! 

Україна - то наша Земля!"

Під таким гаслом відбулося свято першого дзвоника для учнів Обласного наукового ліцею в м. Рівне Рівненської обласної ради. 

Щороку воно об'єднує ліцеїстів, їхніх батьків, викладачів та друзів ліцею у спільному прагненні - пізнавати, досягати, зростати духовно й морально. 

З початком нового навчального року колектив ліцею привітали представники Рівненської обласної ради: голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків Ігор Ясенюк та депутатка Катерина Самардак.

Цьогоріч родина ліцею зросла на 6 класів. Це новачки-восьмикласники, які навчатимуться за п'ятьма напрямками: фізико- математичний,

історичний, іноземна філологія, біолого- хімічний та інформаційно-технологічний. А також до основних профільних класів додався ще один 10 клас економічного спрямування. 

- Вишиванки, прапори, блакитно-жовті стрічки — не просто атрибутика, це те, що стало надзвичайно дорогим для кожного з нас, бо ми - Українці! Ми - незламні! Дякуємо Збройним Силам України за новий день, за те, що виборюєте нашу свободу, за сьогодення та майбутнє, - написали на своєму Facebook ліцеїсти.