03-11-2023

Робота непроста емоційно та фізично – у Рівному привітали працівників соціальної сфери

Заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський взяв участь у заходах з нагоди Дня працівника соціальної сфери, який в Україні відзначають у першу неділю листопада.

(Директорка Департаменту соціальної політики Рівненської міської ради Олена Петрик)

- Важко переоцінити, наскільки глобальною і стратегічно важливою в умовах війни є соціальна галузь держави. Соцпрацівники здебільшого спілкуються саме з тією категорією населення, для якої допомога потрібна найбільше. Ваша робота – непроста, емоційно та фізично складна, але ви гідно надаєте свої послуги. Напередодні професійного свята прийміть найщиріші слова вдячності за щоденну, самовіддану роботу», - звернувся до працівників соціальної сфери Рівного Олексій Бучинський.

Від вручив високі нагороди працівникам соціальних закладів міста. Зокрема, Почесними грамотами та пам’ятними знаками Рівненської обласної ради нагороджені:

- завідувач сектору з питань оздоровлення управління соціальних гарантій та розвитку соціальної сфери Департаменту соціальної політики Рівненської міської ради Дмитро Дякевич,

- водій автотранспортних засобів Центру «Крок» Василь Луцюк,

- соціальні робітниці Територіального центру соціального захисту населення Олена Рибачок та Ірина Поперечна.

Подяками Рівненської обласної ради нагороджені завідувачка відділення соціальної реабілітації, психолога Центру «Крок» Лілія Андріюк та соціальна робітниця Територіального центру соціального захисту населення Ірина Шкут.

Депутата Рівненської обласної ради, який очолює Рівненський міський центр комплексної реабілітації осіб та дітей з інвалідністю з порушенням опорно-рухового апарату «Крок» Олександра Гомона відзначили Почесною грамотою Департаменту соціальної політики Рівненської міської ради.