15-12-2023

Рівнеоблводоканал представив План розвитку до 2028 року

Відповідне звернення комунального підприємства розглянули на засіданні постійної комісії з економічних питань та комунальної власності, яку очолює Андрій Пехотін.

Це послідовний План виконання заходів підприємства на 5 років. Він включає в себе нове будівництво, реконструкцію та модернізацію систем централізованого водопостачання.

Як розповів в.о. директора Андрій Грухаль, протягом останніх років проаналізовані та визначені слабкі місця в експлуатації водопровідних споруд. В зв’язку з цим, для вирішення проблемних питань, складені Інвестиційна  програма та План розвитку, в який увійшли всі необхідні заходи.

В першу чергу це стосується тих об’єктів, які забезпечують надійну та безперебійну роботу об’єктів  підприємства з постачанню якісної питної води.

При впровадженні цього проєкту передбачається зменшення споживання електроенергії у водопостачанні на 8,94%.

За словами Андрія Грухаля, Рівнеоблводоканал планує також прийняти на баланс новозбудовану насосну станцію та напірну мережу с.Бармаки Шпанівської тергромади для забезпечення належного їх обслуговування.

Загалом, в ході засідання депутати розглянули понад 40 питань порядку денного. Більшість з них стосувалась організації поточної діяльності комунальних підприємствах області в наступному році.

Також затвердили план роботи комісії з економічних питань та комунальної власності на 2024 рік.