27-07-2022

Рівнеоблводоканал отримав обладнання для безперебійного водопостачання

Три трансформатори отримало  підприємство «Рівнеоблводоканал» від наших німецьких друзів Stadtwerke Bernau GmbH, завдяки тісній співпраці Асоціації «Укрводоканлекологія» та німецького комунального об’єднання Verband Kommunaler Unternehmen EV (VKU).

«Це електротехнічне обладнання вкрай необхідне в умовах війни, оскільки кожна водопровідна насосна станція (ВНС) для безперебійного водопостачання повинна мати два трансформатори – основний і резервний. Останній запускається, коли перший вийшов з ладу. Трансформатори ми отримали у вигляді гуманітарної допомоги, за що дуже вдячні нашим німецьким друзям та Асоціації Укрводоканалекологія, яка посприяла цьому», - зазначив директор обласного водопостачального підприємства Андрій Карауш.

Додамо, що окрім власних трьох трансформаторів, працівники «Рівнеоблводоканалу» сьогодні в загальному допомогли розвантажити 15 тонн німецького гуманітарного вантажу. Це не лише силові трансформатори, а й розподілювачі напруги, які далі поїдуть на Схід та Північ нашої України. Зокрема, в КП «Кременчукводоканал» та КП БРС «Бородянкатепловодопостачання».

«Ми розуміємо наскільки важливо підтримувати один одного у цей складний для нас всіх час. Тому робили і продовжуємо робити все, що від нас залежить», - підсумував керівник підприємства.