22-12-2022

Рівненських енергетиків привітали з професійним святом

Російські окупанти намагаються знищити енергетичну систему України. Однак наші електрики показали свою незламність та силу, вони працюють цілодобово та при обстрілах, знову і знову відновлюють пошкоджене та повертають світло в українські домівки.

Сьогодні українські енергетики відзначають своє професійне свято.

Подякували колективу «Рівнеобленерго»  за невтомну роботу та привітали їх з професійним святом голова обласної ради Андрій Карауш та голова ОВА Віталій Коваль.

- Для людей обленерго – це світло, це довіра. Довіра до того, що буде світло, буде вода, буде тепло і буде перемога! Адже тільки від нас всіх сьогодні залежить перемога і енергетичний фронт, як і фронт на передовій. Ми воюємо з ворогом, який немає нічого святого, який б’є по нашим підстанціям та житловим будинкам, тому ми всі маємо вистояти. І завдяки вашій щосекундній праці ми переможемо! Бажаю вам міцного здоров’я та витримки. Ви непереможні, а разом ми переможемо, - відзначив Андрій Карауш.

Голова ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький наголосив, що всі працівники обленерго працюють цілодобово, аби споживачі були задоволені.

- Я дякую всьому колективу, що цей непростий період для нашої держави ми пройшли з честю. Останні три-чотири місяці в колективі не було питань по графіку роботи, всі працюють з ранку до ночі. Ми робимо все, аби було світло. Також всі працівники допомагають для військових. Спільними зусиллями нам вдалося придбати три автомобіля для ЗСУ. Я безмежно пишаюся, що працюю в такому колективі, - додав Сергій Невмержицький.

Кращих працівників нагородили цінними подарунками та почесними грамотами.