12-08-2024

Рівненські ветерани здобули чергову перемогу на змаганнях «Сильні України»

На шостому етапі другого сезону всеукраїнських змагань серед ветеранів та військовослужбовців  "Сильні України", збірна команда Рівненщини повернулась зі Звягеля, Житомирської області з медалями.

Цього разу Володимир Климов у ейрбайку посів 1 місце, у веслуванні на тренажері та жиму штанги 60 кг лежачи на рази - 3 місце; Євген Лисенко у жимі лежачи штанги виборов 1 місце, у веслуванні на тренажері - 2 місце; Павло Коритнюк в жимі штанги лежачи посів 2 місце, у поштовху гирі - 3 місце.

Інші члени команди також продемонстрували високий рівень підготовки та сильне прагнення до перемоги, що дає надію на успіх у майбутніх змаганнях.  

Голова обласної ради Андрій Карауш висловив подяку нашій збірній за їхній внесок у перемогу.

«Дякую хлопцям, дякую тренерському складу в особі стронгмена-рятувальника Ігоря Головка та капелана Дениса Єгорова за проведену велику роботу з ветеранами у спортивній реабілітації та підготовці до змагань», - написав він у телеграм-каналі.

Нагадуємо, що цьогоріч змагання вже відбулися в Дніпрі, Одесі, Хмельницькому, Кропивницькому та Полтаві. Заключний етап планується у Рівному.