25-01-2023

Рівненська обласна клінічна лікарня стала ще доступнішою

 Комунальне підприємство «Рівненська обласна клінічна лікарня імені Юрія Семенюка» покращує свою роботу та вже розпочало реалізовувати одну із стратегічних цілей лікарні «Сервіс і пацієнтоорієнтованість».

Ознайомитися із реалізацією проєкту вчора завітала постійна комісія з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства (голова комісії Юрій Білик).

Директор комунального підприємства Віктор Ткач розповів, що в лікарні планують створити систему безпечного і зручного переміщення територією підприємства. Депутатам він показав процес завершення реконструкції реєстратури та розповів про Сервісний центр, який працює в закладі з серпня 2021 року.

В його структурному підрозділі працює контактний центр. Про його роботу членам комісії детальніше розповіла керівниця Сервісного центру Ірина Пастущенко. За її словами, з початку роботи контакт-центру медичні послуги у РОКЛ імені Юрія Семенюка стали ще доступнішими. Не потрібно стояти у черзі, можна просто обрати день та час візиту до лікаря, а запис здійснюється дистанційно.

- Працівники контактного центру також здійснюють активні продвзони клієнтів, щоб оцінити якість обслуговування в лікарні. Call-центр – це «серце» нашого медичного закладу. Пацієнти задоволені, а вдень ми отримаємо приблизно 1500 дзвінків, - додала Ірина Пастущенко.

Також в ході засідання депутати ознайомилися з новою лабораторією. Вона оснащена найсучаснішим автоматичним обладнанням всесвітньо відомих виробників. Пацієнти зможуть в новій лабораторії методом ПЛР зробити діагностику інфекцій, які передаються статевим шляхом, визначити наявність мікобактерій туберкульозу, визначити наявність вірусу папіломи людини та діагностувати вірусні гепатити.

А під час повітряної тривоги депутати побували також в оновленому захисному укритті, де переглянули презентацію про розвиток лікарні.