21-12-2023

Рівненська обласна «екстренка» розширює коло своїх партнерів

Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та Чернівецький медичний фаховий коледж підписали меморандум про співпрацю.

Таким чином керівники закладів обʼєднали зусилля для удосконалення організації та надання екстреної медичної допомоги. Угода також передбачає проведення освітніх заходів спрямованих на підвищення якості знань працівників системи екстреної медичної допомоги.

«Підписання меморандуму - це не лише зміцнення існуючих дружніх звʼязків, а й позитив для обох сторін. Для нас це можливість покращити нашу роботу», - наголосив директор Рівненського обласного Центру ЕМД та МК Андрій Бортнік.

У рамках співпраці заплановані навчання водіїв центру екстренки за новою спеціальністю – «екстрений медичний технік». Це дасть можливість підвищити ефективність роботи мобільних бригад, а відтак і кількість врятованих життів.

Під час перебування в м.Чернівці, Андрій Бортнік разом з заступником директора навчально-тренувальної та організаційно-методичної роботи Андрієм Стахнюком, відвідали колег з Чернівецького обласного центру екстреної медичної допомоги.  Там вони ознайомилися з роботою відділу медичної статистики, оперативної диспетчерської служби та навчально-тренувального відділу.