04-10-2022

Рівненщина тримає економічний фронт

Платники податків Рівненщини у складний воєнний час підтримують нашу державу, сумлінно сплачуючи до бюджету податки. Майже 10,3  млрд грн   надійшло до зведеного бюджету за січень – вересень до скарбниці країни від платників області. За словами в.о. начальника ГУ ДПС у Рівненській області Владислава Грабового, такі надходження на 1,8 млрд грн, або 21,3 % перевищили відповідний показник минулого року.

Зокрема, до державного бюджету платники регіону сплатили 4,1  млрд грн, що на 622 млн грн, або на 18% перевищує надходження за аналогічний період минулого року. До місцевих бюджетів надійшло 6,2 млрд грн, що на 1,1 млрд грн, або на 23,5% більше ніж за січень - вересень 2021 року.

Крім того, надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у січні – вересні 2022 року становлять 6,7 млрд грн, що на 1,8 млрд грн, або на 36,9% більше, ніж за цей період 2021 року.

Тож, сумлінно сплачуючи податкові платежі у час війни, представники бізнесу  долучаються до протидії ворогу. Вони тримають фінансову оборону нашої країни, сприяють її економічній підтримці та стабільності.

 

За інформацією пресслужби Головного управління ДПС у Рівненській області.