20-05-2022

«Рівнекнига» презентувала ексклюзивні патріотичні футболки та магніти

Комунальне підприємство «Рівнекнига» Рівненської обласної ради відновило практику знайомити обласних депутатів з новинками книжкового ринку України. Відтак у холі сесійної зали перед початком сьогоднішнього пленарного засідання працювала книжкова ятка «Рівнекниги».

- До карантину і до війни ми час від часу організовували такі мініярмарки для депутатів обласної ради та всіх відвідувачів сесії. Адже розуміємо, що сьогодні не кожен має час ходити по книгарням. Водночас, таким чином депутати дізнаються, чим живе наше обласне комунальне підприємство. До прикладу, сьогодні ми привезли не лише новинки і бестселери книжкового ринку, такі от як книга Боріса Джонсона «Фактор Черчилля. Як одна людина змінила історію». Ми презентували нову ексклюзивну продукцію від «Рівнекниги», - розповів директор підприємства Олександр Савчук.

Це, зокрема, футболки з патріотичними принтами, а також ексклюзивні магніти, присвячені Збройним силам України та незламній боротьбі українців за свободу, незалежність і територіальну цілісність.

Усі, хто прийшов на сесію, могли також придбати новинки дорослої та дитячої літератури, а також видання, які очолюють рейтинги книжкових продажів.