11-12-2023

П'ять громад Рівненщини нагородили Почесними відзнаками Рівненської обласної ради

Це найвища нагорода ради, яка вручається за вагомий внесок у розбудову місцевого самоврядування. 

Цьогоріч її удостоєні Радивилівська та Корецька міські ради, Гощанська селищна рада, а також Тараканівська та Локницька сільські ради. 

Відзнаки вручив голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш під час засідання Ради громад, яке відбулося сьогодні з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Крім того, цінним подарунком обласної ради голова РОР нагородив регіональну координаторку проєктів ПРООН в Україні Ольгу Кашевську. 

- Налагодження міжнародної співпраці та реалізація грантових проєктів - пріоритети, над якими сьогодні повинні працювати наші громади. Це нові можливості та перспективи, які відкрилися перед Україною, в тому числі, через війну з рф. ПРООН та інші міжнародна партнери зацікавлені в розбудові наших тергромад, бо це є частиною нашого шляху до об'єднаної Європи, - зауважив голова РОР Андрій Карауш.

Також під час засідання Ради громад очільники тергромад Рівненщини, депутати Рівненської обласної та міської рад отримали відзнаки облдержадміністрації, Рівнеради, регіонального відділення Асоціації міст України.