16-04-2020

Продовжено формування складу конкурсної комісії

Зокрема, до 29 квітня представники від громадських організацій можуть подати свої пропозиції щодо кандидатур до складу постійно діючої конкурсної комісії для проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області.

Для розгляду пропозиції необхідно подати:

  • Заяву із зазначенням пунктів Статуту (Положення), які свідчать про відповідність громадської організації вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094;
  • Рішення повноваженого органу щодо делегування представника;
  • Документи, що підтверджують реєстрацію громадського об’єднання;
  • Копію чинного Статуту, завіреного в установленому порядку.

 Водночас особи, що вже подавали свої документи на участь у конкурсі мають лише повторно переписати заяву.

Нагадаємо, що 17 березня на пленарному засіданні депутатський корпус розглядав питання Про персональний склад постійно діючої конкурсної комісії, однак не вистачило кількості голосів депутатів для того, аби оновити її склад.

Вищезазначена комісія створена на підставі рішення Рівненської обласної ради від 16.03.2018 №883.

До її складу входить 9 осіб з врахуванням рівного представництва від органу управління; громадських об’єднань з питань захисту інтересів громадян у сфері охорони здоров’я або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності; трудового колективу відповідного комунального підприємства.

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №1094 склад постійно діючої конкурсної комісії переглядається щороку.

Відтак, це питання буде винесено повторно на розгляд чергової сесії обласної ради.

Додатково: пропозиції щодо кандидатур від громадських об’єднань подаються до виконавчого апарату обласної ради за адресою: м.Рівне, майдан Просвіти, 1,каб.328 у письмовому вигляді.