31-12-2020

Привітання голови Рівненської обласної ради з Новим роком та Різдвом Христовим

Дорогі друзі!

Щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

У дні зимових свят завжди хочеться говорити про позитивне. Проте рік, що минає, частіше вражав не надто приємними подіями.

Цього року ми пристосувалися до карантину, більше непокоїлися за рідних. Але не меншим викликом стали й постійні провали чинної влади, які неможливо «списати» на пандемію. Країні, яка сьомий рік перебуває у стані війни, потрібен системний поступ, а не руйнівне дилетантство. Тому наше основне завдання у наступному році – працювати професійно та ефективно.

Напередодні свят хочу від душі подякувати бійцям, які оберігають наш мир та спокій. Щира вдячність і медикам, які протистоять пандемії, ризикуючи здоров’ям. А ще спасибі кожному, хто усвідомлює власну відповідальність за країну. Мати чітку мету, протистояти байдужості, єднатися з однодумцями та якісно працювати – ось алгоритм успіху. У новому році я бажаю всім діяти саме так.

Зичу кожному міцного здоров’я, натхнення та сили у протистоянні незгодам, а також чіткого переконання у нашому загальному успіху.  

Нехай новий рік принесе родинний затишок та втілить найсміливіші мрії. А Різдво Христове дарує усім натхнення на добрі справи та Боже благословення.

Голова ради      Сергій КОНДРАЧУК